Vi tjuvstartar säsongen

Säsongen har tjuvstartat för Bulltofta BK! Dock inte med bowling, utan med Malmö Triathlon – en gemensam aktivitet som nu blivit en tradition. För den som höjer på ögonbrynen, tappar hakan och imponeras av medlemmarnas enorma fysik kan vi genast ge lugnande besked. Vi har varken simmat, cyklat eller sprungit. Däremot bidrar atleterna i BBK med hårt arbete bakom kulisserna.

Som tappra soldater har våra medlemmar färdats på lastbilsflak tillsammans med tunga kravallstaket. De har lyft, burit, kånkat, asat och släpat. Flera kilometer staket har omsorgsfullt monterats upp, bara för att två dagar senare monteras ner igen.

Många av våra medlemmar har slitit i sitt anletes svett längs Triathlonbanan. Vi kan inte nämna alla som bidrog, men ger en extra ros till Bertil som lekte Askungen genom att försöka hugga av sig en häl och därmed fick en anledning att trösta sig med sötsliskiga drinkar. För att inte tala om ordföranden som till allas oerhörda förvåning beställde (och åt!) falafel, inte bara en, utan två gånger. Detta Triathlon går till historien!

Tack alla som ställde upp! Utan er hade detta inte varit möjligt.