Sommarlov och ny ordförande

Efter ett välbesökt årsmöte är det nu dags att sätta punkt. Inför nästa säsong har vi en delvis ny styrelse där den största förändringen är att Leif ”Lafe” Schröder lämnat över ordförandeklubban.

Till hösten tar vår nya ordförande Mikael Gottfries över ”skutan BBK”. Micke började spela i BBK när han var mycket ung och har varit föreningen trogen i alla år. De senaste åren har han dessutom suttit i styrelsen som suppleant, så han är väl förtrogen med BBK såväl som styrelsearbetet. Vi har stort förtroende för att Micke kommer att förvalta BBK:s goda stämning och anseende väl.

Mikael Gottfries, ny ordförande i BBK

Under säsongen har Frank Selander, Pär Holmström och Stefan Borglin spelat 200 A-lagsmatcher

Högst snitt i seriespelet med 212,45 delades ut till Bertil Henriksson, som också hade minst miss med ett snitt på 0,52.

Månadens bägare februari tilldelades Malin Ernmo och Torsten Pause för deras engagemang i SUL.

Månadens bägare mars tilldelades Mikael Gottfries för sin vinst i Skånetouren i Hässleholm.

Årets BBK:are 2023-2024 är Magnus Johansson som helt osjälviskt ställt upp på matcher hela säsongen, varit backup på ungdomsträningen samt introducerat sina arbetskamrater i bowling.

Vi tackar alla våra medlemmar och supporters för säsongen! Härmed tar vi sommarledigt. Vi ses igen i augusti, utvilade och taggade för en ny spännande säsong.