Ungdom

I Bulltofta BK tar vi hand om varandra. För oss är det viktigt att bibehålla en god sammanhållning mellan medlemmarna oavsett om man är ung eller gammal, vill bli en elitspelare eller bara vill vara motionsbowlare. Vi är extra måna om våra ungdomar och har genom åren hjälpt många nya, unga spelare att utvecklas till duktiga bowlare. Flera av dem är trogna klubben än i dag. Vi hoppas att du vill vara en av oss!

Bowling är en kul idrott och det ska vara både roligt och lärorikt att komma till bowlinghallen. Därför vill vi att våra träningstillfällen ska vara en lagom mix av allvar och nöje.

Bowlingsäsongen varar mellan september-april. Våra ungdomar tränar onsdagar 17-18 på Baltiska Bowlinghallen i Malmö. Där du får hjälp av vår tränare Anders, som lär dig allt du behöver veta om bowling.

Vad kostar det?
Vill du bara spela lite då och då kostar det 20:-/gång, men om du vill vara med regelbundet och lära dig bowling på riktigt rekommenderar vi dig att bli medlem. Det blir billigare i längden, du blir olycksfallsförsäkrad och det blir roligare när du blir en del av en gemenskap. Dessutom får du som klubbmedlem träna gratis på Baltiskan övrig tid, i mån av plats. Vårt mål är att vi ska delta med ett lag i Svenska Ungdomsligan.

Medlemsavgift 50 kr/år
för ungdom upp till 16 år, i ungdomsverksamhet, inklusive B-licens* och olycksfallsförsäkring

Träningsbana 50 kr/månad
helgfria onsdagar september-april kl. 17:00-18:00. Ingen träning i december.

Vill du veta mer?
Kontakta oss på info@bulltofta.org


*För deltagande i tävlingar och seriespel krävs en licens som är utfärdad av Svenska Bowlingförbundet. I alla licenser ingår en olycksfallsförsäkring som gäller under deltagande i tävling, match, uppvisning eller organiserad träning i bowling. Försäkringen gäller även under direkt färd till och från ovan angiven verksamhet inom och utom Sverige. Om verksamheten äger rum på annan ort än den försäkrades hemort gäller försäkringen även under vistelsen på denna ort. Försäkringen gäller utan självrisk.