Anton blev ungdomarnas klubbmästare

Idag var det dags för klubbmästerskap för BBK:s ungdomar. Över fyra serier utan handicap var det Anton, Viktor, Mateo och Neo som tävlade om titeln. Även Elias var med, men utom tävlan då han är ”för gammal”. Med sina 18 år kommer han nästa säsong att spela med juniorerna.

Anton gjorde sitt sista KM för ungdomarna idag och avslutade storstilat med att ta hem titeln Klubbmästare 2024. Stort grattis till Anton! Till hösten flyttar även Anton över till juniorträningen.

Viktor, Mateo och Neo spelade KM för första gången och det blev riktigt spännande i slutet. Elias var nära på att ta Anton på poäng, men Anton satte en fin sista serie. Det var också mycket jämt mellan Mateo och Neo i sista serien, där Neo gjorde ett fint avslut och tog Mateo med 13 poäng.

Vi ser fram emot att se våra yngsta utvecklas nästa säsong! Här finns mycket potential.

Viktor har blommat ut ordentligt denna säsong och har ett underbart stabilt spel.

Neo har utvecklat sin spelstil och visade idag att han har en stark känsla för hur han vill att klotet ska rulla.

Mateo har en talang som bara behöver slipas till och han var spärrsäker idag.

Elias går från klarhet till klarhet och det ska bli riktigt spännande att följa honom med juniorerna nästa säsong.

Anton har dragits med en skada och jobbar sig tillbaka till full form och visade idag i sista serien varför han även har en plats i farmarlaget.

/Malin Ernmo

 

Är du mellan 6-16 år och vill lära dig spela bowling?

Kom ner till Baltiskan helgfria onsdagar kl. 17-18 och prova på. Där du får hjälp av vår tränare Anders, som lär dig allt du behöver veta om bowling. Läs mer om Bulltoftas Ungdomsverksamhet här >>