Välkommen till BBK:s nya hemsida!

För ett drygt halvår sen satte vi kaffet i vrångstrupen. IdrottOnline meddelade att det hemsidesverktyg de tillhandahållit skulle läggas ner till årsskiftet 22/23. Nu var goda råd dyra. Vem kan bygga en hemsida – som dessutom är snygg, funktionell och uppfyller alla våra krav? Det skulle förstås snabbt visa sig att ingen i vår omedelbara närhet hade sådana kunskaper.

Tiden gick och klumpen i magen växte. Så en dag, som en skänk från ovan, ramlade det in ett mail från iPage.se med ämnet ”Behöver ni en ny hemsida?”. OM vi gör! Många mail och telefonsamtal senare kan vi nu presentera en supersnygg site. Maria heter stjärnan som byggt upp detta åt oss. Lyhörd och med ett enormt tålamod har hon lyssnat på och utfört alla våra önskemål. Vi i Bulltofta BK tackar Maria och iPage varmt för allt slit och ber om ursäkt för eventuellt nytillkomna gråa hår.

Härmed inviger vi vår nya, fina hemsida! Vi har flyttat med det som vi har bedömt vara av intresse. Klicka gärna runt, vi hoppas att du känner igen dig och att du hittar vad du söker!