Det ska börjas i tid!

Att träna hemma är grunden till framgång. Nu kanske träning på hemmaplan inte är det första man tänker på när det gäller bowling, men ingenting är omöjligt. Kolla på den här killen!

Man skulle kunna säga att denna begåvning var före sin tid när det gäller hemmaträning. När han fyllde två år fick han sina första bowlingklot. De var av hårdplast och kom med sex kulörta käglor.

Bilderna ovan är från nämnda födelsedag, där han tar sina första stapplande steg som bowlare. Suget i blicken och koncentrationen går inte att ta miste på. Många strikar blev det där på hallgolvet, med föräldrarna som flitiga kägelresare, innan han som fyraåring tog steget ut på den riktiga banan. I Bulltofta BK har han utvecklats till den duktige bowlare han är idag, med en fast plats i A-laget som spelar i Sydallsvenskan.

 

Vi brinner för att lära ut bowling och utveckla nya bowlare!
Våra juniorer är vår framtid! Många ungdomar har börjat sin bowlingkarriär i Bulltofta BK genom åren. Flera av dem är fortfarande kvar hos oss och spelar i både A-lag och F-lag.

I september drar vi äntligen igång vår ungdomsverksamhet igen. Tjejer såväl som killar som är nyfikna på, eller vill lära sig mer om bowling, är välkomna ner till oss på Baltiska Bowlinghallen i Malmö på onsdagar kl. 17-18. Där står våra duktiga tränare redo för att lära ut allt de kan om bowling för endast 20:-/gång. Ju fler vi är desto roligare har vi. Så sprid ordet till dina vänner som har barn i åldern 6-16 år.

Läs mer om vår ungdomsverksamhet här >>