Göteborg nästa för elitseriekval

Efter en trög säsong lade BBK A in en rejäl slutspurt, där stabilt spel och 6 raka segrar räckte till en plats i Elitseriekvalet. På lördag är det dags!

Extraträning inför helgens drabbning i Göteborg

BBK har inget att förlora, men allt att vinna i en match där BK Tegnér spelar för att behålla sin plats i Elitserien.

Vi packar in det bästa vi har i fyra bilar och lämnar Malmö redan under fredagen för färd mot Göteborg och Backa Bowlingcenter. Vilka som står på banorna för att försvara BBK:s färger på lördag återstår att se. Och på tal om färger, så spelar även Tegnér i svart/orange.

Tidigt lördag morgon lämnar ett gäng morgonpigga supportrar Malmö, med beräknad ankomst till första matchen, laddade till tänderna för att stötta laget.

10:00 BK Tegnér – BBK A  
12:00 BBK A – BK Tegnér

14:00 Eventuellt en tredje match

Scoring online >>

 

Dagen i korthet

Bäst av tre matcher gäller. Om det står oavgjort efter två matcher blir det en tredje match. Blir det oavgjort i match tre, spelas en fjärde match över en (1) serie. Skulle det bli oavgjort även här spelar man strike-out (fem slag/spelare per lag). Det kan med andra ord bli en mycket lång dag.

Vinnaren i mötet mellan Tegnér och BBK möter på söndagen vinnaren av Marbodals BS och Sundbybergs IK om en plats i Elitserien 2024-2025. Den matchen spelas i Götene.

Webbmaster ingår i supporterklacken, så räkna inte med några uppdateringar under dagen.

 

 

Slutsifferlotteri

Har du en lott i vårt slutsifferlotteri? Då har du säsongens sista chanser att vinna! Håll koll på de två sista siffrorna i BBK:s slutresultat i de två första matcherna. (Blir det en tredje match utgår ingen vinst)

Är du sugen på att vara med i vårt slutsifferlotteri nästa säsong? För 280 kronor deltar du med en lott i samtliga ordinarie A-lagsmatcher + två matcher i eventuellt kval. Skicka din intresseanmälan till vår kassör på kassor@bulltofta.org så hör vi av oss om det blir några siffror lediga.