Hoppa till sidans innehåll

Andra tävlingar


Här presenteras kortfattad information och länkar till tävlingar runt om i Skåne och Sverige.
Klicka på namnet för att komma till tävlingens hemsida.  

REGIONALA TÄVLINGAR:

Formocupen
ormocupen är Sveriges äldsta ungdomstävling i bowling som spelas varje år kring jul i Malmö. Tävlingen startade 1970, då på VM-hallen, men spelas numera på Baltiska hallen.

Skånetouren
Touren består av fem deltävlingar och pågår från oktober-maj. Touren avslutas med en superfinal. Här kan du anmäla dig till tävlingen och även se vilka spelare som anmält sig till de olika starterna. Alla har chans till de stora prispengarna då tävlingen spelas med dynamiskt handicap.

Skånemästerskapet
Tävling i Skånes hallägarförenings regi. Spelas varje klalenderår under ett antal kvalhelger som alla ligger i seriespelsuppehållen. Samla poäng och kvalificera dig till Januari månads finalspel!

3-manna DM
Bulltofta har de sista åren placerat sig i topp i denna tävling och därmed kvalificerat sig till slutspel i 3-manna SM. Väl där har de riktiga framgångarna lyst med sin frånvaro. Dags i år kanske?  

 

NATIONELLA TÄVLINGAR:

WBT Lucky Larsen
Bowlingens världstour gör en nedslag i Sverige. Malmö är värd för tävlingen i World Tour med bowlare från hela världen.

Svenska mästerskap
Svenska bowlingförbundet samlar all info om SM under länken ovan. Varesig du är junior, senior, veteran eller oldboy så kan SM vara nåt för dig.

Junior Masters
Åtta deltävlingar runt om i landet. Samla så många poäng som möjligt under dessa och kvalificera dig som en av de 16 som går Mastersfinal.

Uppdaterad: 14 JUN 2018 08:57 Skribent: Sara Carsbrant

Postadress:
Bulltofta BK - Bowling
Leif Schröder, Stiftsgatan 5
21622 Limhamn

Kontakt:
Tel: 0768945264
E-post: This is a mailto link