Hoppa till sidans innehåll

Ungdom


I Bulltofta BK tar vi hand om varandra. För oss är det viktigt att bibehålla en god sammanhållning mellan medlemmarna oavsett om man är ung eller gammal, vill bli en elitspelare eller bara vill vara motionsbowlare. Vi är extra måna om våra ungdomar och har genom åren hjälpt många nya, unga spelare att utvecklas till duktiga bowlare. Flera av dem är trogna klubben än i dag. Vi hoppas att du vill vara en av oss!

Bowling är en kul idrott och det ska vara både roligt och lärorikt att komma till bowlinghallen. Därför vill vi att våra träningstillfällen ska vara en lagom mix av allvar och nöje. Vi kommer att ha ett tema i månaden som vi tränar på vid varje tillfälle och så avslutar vi kvällen med något roligt varje gång.

Bowlingsäsongen varar mellan september-april. Våra ungdomar tränar onsdagar 17-18 på Baltiska Bowlinghallen i Malmö. Där du får hjälp av våra tränare Micke och Peter som lär dig allt du behöver veta om bowling. Ansvarig för ungdomsträningen är Leif "Lafe" Schröder.

Vad kostar det?
Vill du bara spela lite då och då kostar det 20:-/gång, men om du vill vara med regelbundet och lära dig bowling på riktigt rekommenderar vi dig att bli medlem. Det blir billigare i längden, du blir olycksfallsförsäkrad och det blir roligare när du blir en del av en gemenskap. Dessutom får du som klubbmedlem träna gratis på Baltiskan övrig tid, i mån av plats. Vi deltar också med ett lag i Svenska Ungdomsligan.

Medlemsavgift 50 kr/år
för ungdom upp till 16 år, i ungdomsverksamhet, inklusive B-licens* och olycksfallsförsäkring

Träningsbana 50 kr/månad
helgfria onsdagar augusti-april kl. 17:00-18:00. Första onsdag/månad spelas månadstävling för medlemmar, dessutom klubbmästerskap i april.

Vill du bli medlem?
Kontakta oss på This is a mailto link


*För deltagande i tävlingar och seriespel krävs en licens som är utfärdad av Svenska Bowlingförbundet. I alla licenser ingår en olycksfallsförsäkring som gäller under deltagande i tävling, match, uppvisning eller organiserad träning i bowling. Försäkringen gäller även under direkt färd till och från ovan angiven verksamhet inom och utom Sverige. Om verksamheten äger rum på annan ort än den försäkrades hemort gäller försäkringen även under vistelsen på denna ort. Försäkringen gäller utan självrisk.

Uppdaterad: 07 SEP 2018 07:37 Skribent: Bulltofta BK
Epost: Adressen Gömd

Bulltofta BK Facebook


 Månadens bägare september

Månadens bägare september 2020
Emauel Sjödin
För storstilade 815p i sin första seriematch någonsin tilldelas månadens bägare Emanuel Sjödin.


  Vinnare slutsifferlotteri


 Scoring online

Postadress:
Bulltofta BK - Bowling
Jonas Torstensson, Västra Kalkbrottsgränd 17 A
21612 Limhamn

Kontakt:
Tel: 0739158059
E-post: This is a mailto link