Hoppa till sidans innehåll

Vi tackar våra sponsorer!


   
Exakta Huvudsponsor Bulltofta BK

Exakta
Exakta erbjuder utöver rena tryckeritjänster, såsom offset- digital- förpacknings- och storformatstryck, spetskompetenser inom alltifrån beslutsstöd inför kommande marknadsaktiviteter, till beställningsportaler, lagerhållning och distribution samt framtagning av profilprodukter. Och behöver ni hjälp med idé, form och layout så hjälper vår kreativa byrå er. Som en av Sveriges största grafiska koncerner erbjuder vi en helhet anpassad för de flesta bolags kommunikationsbehov. Vi kallar det "print and beyond"!

exakta.se


Torsokliniken sponsor Bulltofta BK

Torsokliniken
Vill du bli av med din ryggvärk, ischias, huvudvärk etc? Kiropraktisk behandling är grunden till att uppnå en optimal hälsa. Så fort en led inte har en normal rörelse, påverkas hälsan. Torsokliniken erbjuder kiropraktik, akupunktur, hållningsanalys och träningsråd.

torsokliniken.se


Returhuset sponsor Bulltofta BK

Returhuset
Returhuset säljer överskottslager från företag, returer från butiker, konkurser samt saker som försäkringsbolag erhållit i försäkringsärenden.

hwww.returhuset.se


logga_sponsorhuset

Sponsorhuset
Här kan du handla i över 80 butiker och samtidigt stödja din förening! Stötta klubben genom att handla i shoppinggallerian. Kom ihåg att välja Bulltofta BK!

https://www.sponsorhuset.se/bulltoftabk/


Gräsroten Bulltofta BK

Har du konto hos Svenska Spel?

Du vet väl att du kan ansluta ditt konto till Gräsroten och på det viset stödja Bulltofta BK:s ungdomsverksamhet utan att det kostar dig ett öre? För varje krona du spelar för går 10 poäng till BBK, som i slutet av året förvandlas till kronor och ören.

Alla bäckar små...

Anslut dig här >>

Uppdaterad: 05 MAJ 2018 10:47 Skribent: Bulltofta BK

Postadress:
Bulltofta BK - Bowling
Leif Schröder, Stiftsgatan 5
21622 Limhamn

Kontakt:
Tel: 0768945264
E-post: This is a mailto link