Hoppa till sidans innehåll

Viktigt derby på söndag!

21 FEB 2019 09:05
På lördag är det F-lagets tur att bege sig ut på de skånska vägarna och på söndag väntar ett rafflande derby för A-laget, där våra yngsta värmer upp publiken i en SUL-match.
  • Uppdaterad: 21 FEB 2019 09:05

På lördag är det våra spelare i F-laget som får stiga upp tidigt och rulla ut i Skåne. Olofström står på tur för att få besök av de orange tröjorna, därefter beger sig laget till Kristianstad för att möta Allön.

B-laget står över denna helg, medan A-laget har ett viktigt derby mot Kulladal på söndag eftermiddag. Alla medlemmar i B och F är således spellediga under söndagen och vi hoppas givetvis på stort publikstöd denna match! Ju fler på läktaren, desto bättre stämning, så kom ner till Baltiskan på söndag och gör din röst hörd.

F

10:00 Olofströms BS F - BBK F
Vårsäsongen har börjat knackigt för F-laget, fortfarande saknas första segern. Olofström brukar sällan lämna poäng ifrån sig på hemmaplan, så en tuff utmaning väntar för vårt F-lag.
Olofström scoring online >>

13:40 BK Allön F1 - BBK F
F-laget går i A-lagets fotspår och besöker Allön i Kristianstad. Vi hoppas på en lika bra insats som från A-lagets sida och att ytterligare två poäng kan hämtas hem till Malmö från nordöstra Skåne.
Kristianstad scoring online >>

 

Söndag

A

13:20 BBK A - Kulladals BS F1
Derby på Baltiskan och returmöte från säsongspremiären där BBK inte kunde bjuda tillräckligt bra motstånd. Denna gång har Bulltofta hemmafördel och siktet är inställt på att vara fortsatt obesegrade på hemmaplan, men Kulladal kommer att göra allt för att förhindra detta.

A-laget består denna söndag av:
Robin Persson
Bertil Henriksson
Niklas ”Nille” Clarberg
Markus ”Mackan” Clarberg
Peter Niclasen
Niclas Nord
Stefan Borglin
Patrik Ahlgren
Petro Härfstrand
Coach as always: Jonas ”Totte” Torstensson

Baltiskan scoring online >>

 

Dessutom på söndag

SUL

11:00 SUL-match
Innan A-laget går ut på banorna värmer våra yngsta upp publiken med en ny SUL-match. De har ett bra facit i bagaget efter de senaste matcherna och vi håller tummarna för att de fortsätter i samma stil.

Skribent: EH / JT
E-post: Adressen Gömd

Bulltofta BK Facebook


Formocupen 2021


Sommarens bägare

Sommarens bägare tilldelas Lydia Andersson som varje år förser oss med god mat under vårt läger i Tollarp!


  Vinnare slutsifferlotteri


 Scoring online

Postadress:
Bulltofta BK - Bowling
Leif Schröder, Stiftsgatan 5
21622 Limhamn

Kontakt:
Tel: 0768945264
E-post: This is a mailto link