Hoppa till sidans innehåll

Tuff match till Bulltoftas fördel

02 MAR 2020 19:09
B-laget begav sig i söndags till Ystad för en match som vi på förhand visste skulle bli svår.
  • Skapad: 02 MAR 2020 19:09

Första dagen i mars innebar en bortaresa för B-laget mot Ystad för att möta deras B-lag. På förhand visste vi sedan förra säsongen att detta skulle bli en svår match. Mycket riktigt så blev det fallet.

Serie ett startade avvaktande och en hel del letande efter spelet på många händer i BBK. Medans Team Ystad fick fördel direkt med 3-2.

Andra serien lutade fram och tillbaka, för och emot BBK. Men slutade till slut med 3-2 denna också, dock denna gången till BBK.

Efter halvtidsvilan, även kallad banbyte, så verkade det direkt som att denna match ej skulle sluta lika olyckligt som förra säsongens möte. BBK drog i en extra växel och sköt ifrån i resultatet till 9-6 efter Mickes fina 249 och Magnus J som gjorde 208 som banade väg för 4-1 i serien.

Det finns inte någon ledning i bowling som är mer hemsk än 9-6 då man ”endast” är i behov av två banpoäng för att bärga hem segern och två poäng. Med det i mina tankar så startade serie fyra på samma dominanta sätt som det slutade serie tre. Micke tog kommando och visade vägen för medspelare. Serie fyra slutade 3-2 till BBK och vinsten var ett faktum med siffrorna 12-8 till BBK.

Coachen är mycket nöjd över ännu ett bevis på att BBK aldrig ger sig oavsett hur tufft banförhållanden kan vara vid tillfället och spelar hela vägen tills sista klotet är kastat. Jag är mycket nöjd över helgens match. Nu väntar lite spelledigt för B-laget då nästa match är 5 april. Det är även säsongens sista.

Vi finslipar detaljer på träningar fram till dess och ska se till att nå målet att gå obesegrade och även utan poängtapp denna säsong.

Tack för mig.

Bäst i BBK:
Micke 806
Magnus J 776
Magnus N 738

Fullständigt matchresultat >>

Skribent: Robin Persson
E-post: Adressen Gömd

Bulltofta BK Facebook


Formocupen 2021


Sommarens bägare

Sommarens bägare tilldelas Lydia Andersson som varje år förser oss med god mat under vårt läger i Tollarp!


  Vinnare slutsifferlotteri


 Scoring online

Postadress:
Bulltofta BK - Bowling
Leif Schröder, Stiftsgatan 5
21622 Limhamn

Kontakt:
Tel: 0768945264
E-post: This is a mailto link