Hoppa till sidans innehåll

Tre juniorer på topp

21 SEP 2019 20:12
Medan vi väntar på helgens resultat kan vi presentera tre juniorer som vi tror kommer att betyda mycket för BBK.
  • Uppdaterad: 21 SEP 2019 20:12

Seriepremiären, 14-15 september, gav blandade resultat för våra lag, men i varje lag fanns en lovande junior som visade att de är att räkna med på banorna. Nu får ”gamlingarna” se upp!

Nyförvärvet och unga talangen Tobias Edlund, blott 15 år, debuterade inte bara i BBK utan gick direkt in i hetluften i A-laget. Första matchen i Hässleholm blev lite skakig, men i Lund briljerade han med 821. Vi är övertygade om att Tobbe kommer att få en strålande säsong i BBK. Välkommen i klubben Tobias!

Ännu en junior visade framfötterna föregående helg, då 17-årge Mattias Sjölin blev bästa spelare i F-laget med 813. Han deltog också i UPP-slaget i Jönköping i augusti och blev 4:a i kvalspelets äldsta klass. I slutspelet åkte Mattias ut i andra omgången. Här har vi ytterligare en junior som vi spår en lysande framtid.

Sist men inte minst briljerade Oliwer Andersson i B-laget där han inte bara blev bästa spelare med 822, utan även slog sitt personliga rekord med hela 60 poäng. Blott 16-årige Oliwer vet hur man har kul på banorna. Det blir inte det sista ni ser av honom!

Framtiden ser ljus för Bulltofta BK.

Skribent: Bulltofta BK
E-post: Adressen Gömd

Bulltofta BK Facebook


Formocupen 2021


Sommarens bägare

Sommarens bägare tilldelas Lydia Andersson som varje år förser oss med god mat under vårt läger i Tollarp!


  Vinnare slutsifferlotteri


 Scoring online

Postadress:
Bulltofta BK - Bowling
Leif Schröder, Stiftsgatan 5
21622 Limhamn

Kontakt:
Tel: 0768945264
E-post: This is a mailto link