Hoppa till sidans innehåll

Säsongens längsta (tidsmässigt och geografiskt!) resa på schemat för A

20 FEB 2020 09:10
På lördag är det dags för A-laget att bege sig ut i ottan på en sista långresa för säsongen. Matcher i Värnamo och Nässjö står på programmet. F- och B-laget spelar på Baltiskan på lördag och söndag.
  • Uppdaterad: 20 FEB 2020 09:10

Efter två hemmamatcher utan seger är det upp till A-laget att försöka ”reparera” lite under helgens resa till Småland. Redan klockan 10 förväntas laget stå på banorna i Värnamo, pigga och redo för spel. Efter Värnamo väntar lunch och vidare färd mot Nässjö för en sen eftermiddagsmatch. Det blir en riktigt lång dag för våra tappra spelare.

Lördag

A-lag BBK

10:00 Forsheda BK - BBK A
Forsheda har presterat bra på sistone, speciellt i hemmahallen i Värnamo där de skjutit höga siffror. Utan tvekan en svår nöt att knäcka för våra grabbar och det kommer att krävas bra spel och full fokus för att ha chans på poäng i matchen. Scoring online >>

 

A-lag BBK

15:30 Team Clan BK F1 - BBK A
Clans farmarlag brukar vara fyllt av talangfulla, unga spelare från bowlinggymnasiet i Nässjö. Att de kan spela bowling blev vi varse om i säsongspremiären när de hälsade på i Malmö och åkte hem med två poäng till Småland. Chans för revansch när returen nu går av stapeln i knutpunkten Nässjö. Scoring online >>

Följande spelare kommer att försvara BBK:s färger:
Bertil Henriksson
Markus ”Mackan” Clarberg
Niklas ”Nille” Clarberg
Frank ”Slangen” Selander
Petro Härfstrand
Mattias Sjölin
Mikael Gottfries
Stefan Borglin
Jan Simonsen

Coach as always: Jonas ”Totte” Torstensson


Medan A-laget befinner sig i Värnamo har B-laget en tidig match på Baltiskan. Kommer laget att hålla nollan?

B-lag BBK

9:00 Wabo BK B - BBK B
B-laget har redan säkrat segern i div 1 trots att det återstår tre matcher. Nu spelar vi för att ”hålla nollan” och fortsatt ha roligt på banorna, det har varit ett vinnande koncept så här långt!
Scoring online >>

 

Söndag
Idel tidiga mornar för BBK denna helg. På söndag är det F-lagets tur att stiga upp i ottan, då de tar emot Team Ystad på Baltiskan redan klockan 9.

F-lag BBK

9.00 BBK F – Team Ystad
Efter de senaste omgångarnas förluster i ”streckmatcher” har F nu tillfälligt trillat ner under det nedre strecket. Nu gäller det att spotta i nävarna och hitta tillbaka till ett vinnande spår. Team Ystad slåss om seriesegern i grupp C och kommer inte att vika ner sig i första taget.
Scoring online >>

Skribent: EH / JT
E-post: Adressen Gömd

Bulltofta BK Facebook


Formocupen 2021


Sommarens bägare

Sommarens bägare tilldelas Lydia Andersson som varje år förser oss med god mat under vårt läger i Tollarp!


  Vinnare slutsifferlotteri


 Scoring online

Postadress:
Bulltofta BK - Bowling
Leif Schröder, Stiftsgatan 5
21622 Limhamn

Kontakt:
Tel: 0768945264
E-post: This is a mailto link