Hoppa till sidans innehåll

Ny säsong - nya tag

26 AUG 2020 13:36
Då kunde vi i BBK äntligen avhålla vårt försenade årsmöte, som föregicks av ett försenat KM, där Petro Härfstrand efter tuff kamp avgick med segern. Nu är vi laddade och blickar framåt.
  • Uppdaterad: 26 AUG 2020 13:36

Säsongen 2019-2020 kommer att gå till historien som ”Säsongen som egentligen aldrig blev av”. Även om mycket flöt på som vanligt under hösten och början av våren, fick allting ett abrupt slut i början av mars när Covid-19 lamslog hela samhället. Seriespelet ställdes in med omedelbar verkan och alla lagresultat ströks över en natt. Våra träningar fortsatte visserligen under mars och april, men de flesta hade antingen tappat motivationen eller tog det säkra före det osäkra med viruset i ”full blom” och höll sig från hallen av säkerhetsskäl.

BBK och dess medlemmar kommer alltid tillbaka starkare än tidigare och vi ser framtiden an med tillförsikt. Vår gemenskap, omtanke, trygga organisation och konstanta strävande mot förbättring kommer att fortsatt vara våra ledstjärnor, även när det ser som mörkast ut!

BBK vill som alltid tacka de som gör att klubbens verksamhet fortsatt fungerar på ett utmärkt sätt. Fruar, föräldrar, funktionärer, barn, sambos, flickvänner, mor- och farföräldrar och såklart våra sponsorer. Utan er skulle det bli väldigt mycket svårare!

Inför den kommande säsongen hälsar vi Fredrik von Eggers Simonsen välkommen tillbaka till klubben efter en tids uppehåll. Dessutom kommer Stefan Borglin tillbaka efter ett års pappaledighet. Från Jönköping hälsar vi Jonathan Lindell välkommen till BBK.

Vi hoppas att alla haft tillfälle att njuta av den förlängda sommaren och kommer laddade till ännu en spännande säsong i Bulltofta BK!

Hela verksamhetsberättelsen för BBK säsongen 2019-2020 finns att läsa här >>

Skribent: Styrelsen i Bulltofta BK
E-post: Adressen Gömd

Bulltofta BK Facebook


Formocupen 2021


Sommarens bägare

Sommarens bägare tilldelas Lydia Andersson som varje år förser oss med god mat under vårt läger i Tollarp!


  Vinnare slutsifferlotteri


 Scoring online

Postadress:
Bulltofta BK - Bowling
Leif Schröder, Stiftsgatan 5
21622 Limhamn

Kontakt:
Tel: 0768945264
E-post: This is a mailto link