Hoppa till sidans innehåll

Nu rullar vi igång

10 AUG 2021 08:37
Nästa vecka börjar träningen igen och vi är laddade till max! Här kommer lite nyttig info inför säsongsstarten.
  • Uppdaterad: 10 AUG 2021 08:37

Baltiskan har öppnat för säsongen och nästa vecka börjar träningen. BBK har som vanligt några extrabanor på måndag för den som inte kan vänta tills ordinarie träning startar onsdagen den 18 augusti.

Malmö stad har inte längre några gällande restriktioner på Baltiskan, vilket innebär att omklädningsrummen är öppna och att man även får lov att ”hänga” i hallen utan att spela. Vi hoppas förstås att kommande säsong kan fullföljas, men det står skrivet i stjärnorna hur pandemin slår i höst. Vi fortsätter att hålla avstånd så gott vi kan och stannar förstås hemma om vi känner oss krassliga.

BBK A spelar sina fem första matcher på Baltiskan. Första matchen går av stapeln lördagen den 11 september kl 13:20, där Kulladal står för motståndet. Dagen börjar dock redan kl. 9:00 för BBK:s del, då F-laget tar emot Höganäs. Alla våra matcher finns nu både på BITS och i BBK:s kalender.

Vi ser fram emot säsongen och att möta både klubbkamrater och publik igen. Du som hade lott i vårt slutsifferlotteri förra säsongen har kvar din lott även denna säsong, utan extra kostnad. Våra lotter är slutsålda, men det finns fler sätt att stötta klubben på, t.ex.:

 

Passiv medlem
Enklaste sättet att stötta BBK är att bli passiv medlem, för endast 150 kronor/säsong. Kontakta oss på This is a mailto link om du vill bli medlem.

 

Gräsroten
Bulltofta är ansluten till Svenska Spels satsning Gräsroten som stöder ungdomsidrotten och vi är med och delar på 50 miljoner varje år. Det unika med denna satsning är att alla som spelar hos Svenska Spel är med och bestämmer till vilka föreningar pengarna ska gå. Logga in på Svenska spel och välj Bulltofta BK som din favoritförening nästa gång du spelar hos Svenska Spel. Då är vi med och delar på pengarna. Det kostar inget extra!
Direktlänk till Gräsroten finns här >>

 

Sponsorhuset
Brukar du handla via nätet? Kolla om den nätbutik du handlar hos är ansluten till Sponsorhuset! Via Sponsorhuset kan du handla från över 600 välkända nätbutiker och tjäna pengar själv samtidigt som du stödjer Bulltofta BK. Både du och BBK tjänar alltså på ett köp du ändå tänkt att göra och det kostar inget extra!
Direktlänk till Sponsorhuset finns här >>

 

Bingolotter + Sverigelotter
Roger Sjölin är BBK:s eminente lotteriansvarige! Hos honom kan du både köpa enstaka Sverige-/Bingolotter, eller boka regelbundna leveranser av lotter för hela året. Roger finns på hallen varje onsdag kväll när vi tränar. 

Är du inte på hallen kan du även prenumerera på lotterna direkt via Folkspel. Då får du lotterna och en faktura direkt hem i brevlådan varje vecka. När du registrerar dig för prenumeration väljer du samtidigt vilken förening du vill stötta.

Direktlänk till Bingolotto finns här >>

Direktlänk till Sverigelotten finns här >>

Skribent: Else Henriksson
E-post: Adressen Gömd

Bulltofta BK Facebook


Formocupen 2021


Sommarens bägare

Sommarens bägare tilldelas Lydia Andersson som varje år förser oss med god mat under vårt läger i Tollarp!


  Vinnare slutsifferlotteri


 Scoring online

Postadress:
Bulltofta BK - Bowling
Leif Schröder, Stiftsgatan 5
21622 Limhamn

Kontakt:
Tel: 0768945264
E-post: This is a mailto link