Hoppa till sidans innehåll

Mycket bowling för Bulltofta kommande helg

14 FEB 2019 08:46
Efter uppehåll blir det nu en hektisk helg för Bulltofta i allmänhet och för A-laget i synnerhet som har hela tre matcher att avverka på två dagar.
  • Skapad: 14 FEB 2019 08:46

På lördag ska samtliga lag rulla ut sina klot. A-laget lämnar Malmö i ottan för tidig start i Kristianstad, därefter styrs färden mot Höganäs för en eftermiddagsmatch. Även F- och B-lag har bortamatcher, men spelar på Baltiskan.

Efter en lång lördag får spelarna i A-laget inte många timmar att vila upp sig på innan de ska stå på banan igen, pigga och laddade. På söndag är det nämligen dags för en uppskjuten hemmamatch mot Mariestad redan klockan 9:00. Har vi några morgonpigga supporters tro?

Tre A-lagsmatcher innebär också tre chanser att vinna i vårt slutsifferlotteri!

 

A

09:40 BK Allön - BBK A
BK Allön ligger f.n. sist i vår tabell, men är alltid en svår nöt att knäcka i hemmahallen i Kristianstad. Det gäller att vara på tårna på morgonkvisten för att ha chans på de två poäng som står på spel.
Kristianstad scoring online >>

14:40 Höganäs BC - BBK A
Toppmöte i Sydallsvenskan med mycket prestige på spel. Höganäs dundrade in höga siffror senast på hemmaplan, så det vill till att vi släpper loss ordentligt i lördagens eftermiddagsmatch.
Höganäs scoring online >>

Följande morgonpigga spelare försvarar Bulltoftas färger:
Bertil "inte så pigg" Henriksson
Frank ”Slangen” Selander
Niklas ”Nille” Clarberg
Markus ”Mackan” Clarberg
Petro Härfstrand
Stefan Borglin
Peter Niclasen
Robin Persson
Patrik Ahlgren
Ständig coach: Jonas ”Totte” Torstensson

 

Samtidigt på Baltiskan
Medan A-laget är ute på turné i Skåne har både F- och B-lag bortamatcher på Baltiskan. Det blir mycket för en Bulltoftasupporter att hålla reda på.

F

10:40 BK Playax - BBK F
Lokalmöte och tillika fyrapoängsmatch i toppen av serien. Ryktet säger att Playax ska vinna 99 av 100 gånger och eftersom de torskade senast vi möttes så är väl utgången given för denna match? 😉

 
B

13:20 Wabo BK C - BBK B
B-laget fortsatt utan poängtapp i seriespelet ska försöka förlänga den sviten ytterligare i bortamatch på hemmaplan.

 

Baltiskan scoring online >>

 

Söndag
Klockan ringer tidigt för våra A-lagsspelare även på söndag och vi hoppas att alla har haft en skön och avkopplande lördagskväll och känner sig utsövda och laddade för ännu en match. Denna gång på hemmaplan mot Mariestad. Naturligtvis hoppas vi även att våra supporters är pigga, utvilade och på plats. Samma lag som ovan.

A

09:00 BBK A - Team Mariestad
Matchen som flyttades från hösten bjuder på tufft motstånd från Mariestad. Senast lagen möttes lyckades BBK (överraskande) vinna på bortaplan, så bortalaget lär vara sugna på revansch denna arla söndagsmorgon. Scoring online >>

Skribent: EH / JT
E-post: Adressen Gömd

Bulltofta BK Facebook


Formocupen 2021


Sommarens bägare

Sommarens bägare tilldelas Lydia Andersson som varje år förser oss med god mat under vårt läger i Tollarp!


  Vinnare slutsifferlotteri


 Scoring online

Postadress:
Bulltofta BK - Bowling
Leif Schröder, Stiftsgatan 5
21622 Limhamn

Kontakt:
Tel: 0768945264
E-post: This is a mailto link