Hoppa till sidans innehåll

Juniorträning i Höganäs

15 JUL 2020 19:28
Alla BBK:are har minsann inte tagit sommarledigt. Jonas Edlund sydde ihop en träningsdag för våra juniorer hos Mattias Möller för ett par veckor sen. Josefin berättar om dagen.
  • Uppdaterad: 15 JUL 2020 19:28

Alla BBK:are har minsann inte tagit sommarledigt. Jonas Edlund sydde ihop en träningsdag för våra juniorer hos Mattias Möller för ett par veckor sen och tillsammans med Roger Sjölin lastade Johan bilarna med fem ivriga juniorer för en heldag i Höganäs. Med på resan var Mattias, Josefin, Tobias, Leo och Emanuel. Jossan berättar om dagen och bidrar med lite bilder.

-----------------------

För några veckor sedan var vi hos Mattias Möller i Höganäs för lite sommarträning. Det blev en tidig en lördagsmorgon så vi var knappt vakna när vi väl var framme. Men efter lite uppvärmning så var vi alla pigga och redo för träningen.

Det var trevligt att få träffa lite folk från klubben och samtidigt få träna nu under uppehållet. Möller gav oss mycket tips att tänka på som man kan träna på själv, vilket alltid är bra att ha med sig. Både saker som vi alla kan tänka på, men även individuella saker för ens egen utveckling.

Höganäs juniorträning

Även fast jag var den enda av oss som inte tränat så flitigt nu under sommaren kände jag mig ändå taggad när Möller kommer med sina tävlingar. Speciellt när det handlar om strafftävlingar där vinsterna är dryck i en varm hall - eller få ge andra att göra armhävningar.

Höganäs juniorträning

Här kändes det verkligen att vi alla är taggade för att komma tillbaka till hösten för seriespel och andra tävlingar, då alla verkligen gav allt och ville vinna tävlingarna. Med det sagt hoppas jag att höstsäsongen kan komma igång igen så man får träffa alla.

-----------------------

Jossan och BBK önskar alla en fortsatt trevlig sommar. Nästa anhalt blir årsmöte den 22 augusti och kallelsen kommer ut i dagarna, så håll utkik i era mailboxar!

Skribent: Else Henriksson
E-post: Adressen Gömd

Bulltofta BK Facebook


Formocupen 2021


Sommarens bägare

Sommarens bägare tilldelas Lydia Andersson som varje år förser oss med god mat under vårt läger i Tollarp!


  Vinnare slutsifferlotteri


 Scoring online

Postadress:
Bulltofta BK - Bowling
Leif Schröder, Stiftsgatan 5
21622 Limhamn

Kontakt:
Tel: 0768945264
E-post: This is a mailto link