Hoppa till sidans innehåll

En annorlunda säsongsstart

10 SEP 2020 10:38
Nu rullar bowlingsäsongen äntligen igång, dock med strikta regelverk och vissa begränsningar vad gäller publik. Först ut för BBK är vårt B-lag, tätt följt av dubbelmatch för F.
  • Skapad: 10 SEP 2020 10:38

Aldrig har väl en bowlingsäsong varit mer efterlängtad! Det snöpliga slutet av föregående säsong redan i mars gav ett betydligt längre uppehåll än vanligt och nu är vi riktigt laddade. Två av våra lag startar redan på lördag 12/9 och båda spelar på Baltiskan.

Matcherna på Baltiskan är förenade med strikta regler, gällande både spelare och publik. Var man får/inte får befnna sig, hur man går ner till banorna, vilka omklädningsrum som gäller etc. Det är viktigt att alla, både spelare och tilltänkta åskådare, känner till dessa. Har du inte läst på om det än, är det hög tid nu. Informationen från Skånes Bf hittar du här >>

 

Dessa regler kan komma att ändras med kort varsel, både åt det bättre och det sämre hållet, beroende på direktiv från FHM och regeringen. Vi uppdaterar med ny info så fort vi får den.


BBK står på banorna hela lördagen, först ut är B-laget. Därefter gör F-laget entré för dubbelmatch, denna gång med två olika lag så att så många BBK:are som möjligt får chansen att spela denna helg.

A-lag BBK

10:40–12:20 BBK B - Cimbria BK B
”Vinstmaskinen” BBK B drar igång sin säsong på samma sätt som föregående säsong, med hemmamöte mot Cimbria B. Det senaste mötet blev en enkel resa för hemmalaget och frågan är om gästerna laddat om tillräckligt under sommaren för att utmana B-laget denna gång?

 

F-lag BBK

13:20–15:00 Öresunds BS - BBK F
F-laget inleder sin säsong med dubbla lokalderbyn på ”bortaplan” på Baltiskan. Föregående år blev det storstryk mot tippade topplaget ÖBS och det kommer att krävas rejält mycket bättre insats från BBK:s sida denna gång för att ha möjlighet till poäng.

 

F-lag BBK

15:30–17:10 Malmö Ecco BK - BBK F
Det senaste mötet lagen emellan slutade med en snöplig förlust för BBK F, trots ledning inför sista serien. Det gäller att orka hela vägen denna gång för att undvika en poänglös första spelhelg som blev fallet föregående säsong. Observera att matchtid ändrats på grund av lokala Corona-regler!


Scoring online för samtliga matcher >>

Skribent: EH / JT
E-post: Adressen Gömd

Bulltofta BK Facebook


Formocupen 2021


Sommarens bägare

Sommarens bägare tilldelas Lydia Andersson som varje år förser oss med god mat under vårt läger i Tollarp!


  Vinnare slutsifferlotteri


 Scoring online

Postadress:
Bulltofta BK - Bowling
Leif Schröder, Stiftsgatan 5
21622 Limhamn

Kontakt:
Tel: 0768945264
E-post: This is a mailto link