Hoppa till sidans innehåll

Bulltofta slår ett slag för Barncancerfonden

28 NOV 2019 11:01
Denna helg är det sammandrag i Sydallsvenskan på Baltiskan och i samband med det slår BBK ett slag för Barncancerfonden med lotteri på Baltiskan där överskottet går direkt till insamlingen.
  • Uppdaterad: 28 NOV 2019 11:01

Sista söndagen innan juluppehåll blir en kanondag för alla BBK-lovers, då BBK står på banorna hela dagen! F-laget inleder söndagens spel på förmiddagen. Därefter är det dags för A-laget att revanschera sig efter en tung helg i Göteborg för två veckor sen. Det är dags för dubbelmatch på hemmaplan under minisammandraget som anordnas på Baltiskan.

Som grädde på moset går startskottet på riktigt till vår insamling till Barncancerfonden. Vi har tjuvstartat insamlingen under november och redan fått in 2 450 kronor. Det är en bra start! Förra året samlade vi in 17 001 kronor och i år hoppas vi givetvis på att slå det rekordet. För att lyckas med det behöver vi ditt stöd. Många bäckar små...

Under dagen anordnas ett lotteri med finfina priser, där allt överskott går direkt till vår insamling för Barncancerfonden. Så det finns all anledning att komma ner till hallen denna dag!

Facebook pågår för närvarande en auktion på en signerad mästartröja från regerande Svenska mästarinnorna i Spader Dam. Auktionen pågår fram till söndag kl. 17:00 gå gärna in och lägg ett bud, eller ge ditt bidrag direkt till Barncancerfonden genom att klicka här >>

 

BBK Stöder Barncancerfonden 2019

 

10:40 BBK F - BK Strået
Söndagens heldag med BBK på Baltiskan inleds med F-lagets match mot gästerna från Svalöv, BK Strået. Det är en kamp kring de nedre strecken i tabellen och det är upp till bevis för hemmalaget.

F-laget får lägga ribban för vad som komma skall senare under dagen för A-laget!

 

13:20 BBK A - BK Kåess
Nykomlingarna från Skara hade en tuff inledning på säsongen, men har studsat tillbaks och tagit två raka segrar. Bulltoftas A-lag kommer från en rejäl snyting senast när det blev dubbla förluster i Göteborg.

Om det ska bli spel om topplatserna i tabellen gäller det att vara på topp här och kriga hem två poäng mot gästerna.

 

15:20 BBK A - Team Pergamon BC F
Svenska mästarnas F-lag kommer på besök i Malmö och det brukar innebära tajta och välspelade matcher. Här bjuds det sällan på något gratis från motståndarnas sida, så allt annat än en topprestation är otillräckligt.

 

För A-laget spelar idag:
Niklas "Nille" Clarberg 
Mattias Sjölin
Mikael Gottfries
Petro Härfstrand
Patrik Ahlgren 
Frank "Slangen" Selander 
Bertil Henriksson
Tobias Edlund
Markus "Mackan" Clarberg
Coach as always: Jonas "Totte" Torstensson

Dubbelmatch för A-laget innebär också två chanser att vinna i slutsifferlotteriet.

Vi hoppas att många ansluter denna dag för att heja på våra lag och stötta vår insamling till Barncancerfonden. 

 

Lördag

Redan på lördag ses BBK på banorna, då B-laget gör en tripp till Staffanstorp.

BK Bråhög B - BBK B
Tidig seriefinal i Div 1! Båda lagen har full pott i tabellen så här långt, vilket inte kommer att stå sig efter matchen. Ska B-laget fortsätta sin vinstsvit eller tar hemmalaget chansen att gå om i tabellen? Scoring online

Skribent: EH / JT
E-post: Adressen Gömd

Bulltofta BK Facebook


Formocupen 2021


Sommarens bägare

Sommarens bägare tilldelas Lydia Andersson som varje år förser oss med god mat under vårt läger i Tollarp!


  Vinnare slutsifferlotteri


 Scoring online

Postadress:
Bulltofta BK - Bowling
Leif Schröder, Stiftsgatan 5
21622 Limhamn

Kontakt:
Tel: 0768945264
E-post: This is a mailto link