Hoppa till sidans innehåll

B-laget på vinnarsidan i jämn match

26 JAN 2020 19:35
B-laget gjorde en snygg upphämtning och avgick med segern i Lund.
  • Uppdaterad: 26 JAN 2020 19:35

Lördagseftermiddagen innebar bortamatch i Lund mot BK Rollers B för B-laget. Trots bra med kunskap angående underlag och hall så förstod vi väldigt omgående, redan i inspelningen, att detta kommer att vara en tajt och gnetig match där alla poäng är viktiga.

Serie ett började väldigt knackigt för BBK då de flesta letade efter en bra lösning av profilen. Rollers gick vinnande ur första serien med 4-1.

Serie två fick BBK ta del av 2 banpoäng med knappa 3 poäng på ena banparet och 5 poäng på andra. Dock tog Rollers de resterande tre poängen. Matchen stod efter halvvägsmarkeringen 7-3 till Rollers.

Efter en peppning från coachen hos alla så gick BBK igång i serie tre med ett rasande tempo och lyckades knipa till sig 4-1 och lite kontakt i matchen. Resultatet efter tre serier är 8-7 till Rollers.

BBK B kände att vi fortfarande hade chans på poäng i denna match och bibehålla obesegradsviten.

Serie fyra växlade BBK in ytterligare en växel med god lagmoral på alla banor. Serien slutade 4-1 till Bulltofta som då även vann matchen med 11-9 och inte nog med det, vi bibehöll obesegradsviten utan att ha förlorat en enda poäng hittills.

Coachen mycket nöjd över lagets moral och vilja att inte ge upp förrän sista klotet är slaget. Nu väntar lite välförtjänt vila under uppehållet sen är det ytterligare en bortasväng för BBK denna gång ”hemma” mot BK Wabo!

Bäst i BBK:
Gert Lundqvist 746
Maximilian Ståhl 726
Magnus Johansson 695

Fullständigt matchresultat >>

Skribent: Robin Persson
Epost: Adressen Gömd

Bulltofta BK Facebook


 Månadens bägare februari

Månadens bägare-februari2020
Josefin Sörensson
För sitt träningsflit med två nya pers och första matchen över 800 som följd.


  Vinnare slutsifferlotteri


Junior BBK


SUL


 Scoring online

Postadress:
Bulltofta BK - Bowling
Jonas Torstensson, Västra Kalkbrottsgränd 17 A
21612 Limhamn

Kontakt:
Tel: 0739158059
E-post: This is a mailto link