Hoppa till sidans innehåll

Vi tackar våra sponsorer!


Inför säsongen 2019 söker vi nya sponsorer. Läs mer här >>


 

strandbergs-logo

Strandbergs Personlig assistans AB

Det finns idag inga skäl till att acceptera en nedasatt livskvalitet för att man är funktionshindrad. Strandbergs är ett bra val för dig som önskar en flexibel, säker och trygg assistans.

Strandbergs erbjuder personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktions-nedsättning i hela Skåne. Vi strävar efter bra assistans för dig, så att du får en god livskvalitet. Vi ser inga hinder, bara möjligheter, vi tror på att ingenting är omöjligt! Vi uppskattar att alla är unika, därför erbjuder vi assistans som ska passa dig och det just du behöver. Vi har personlig erfarenhet av assisans i hemmet vilket gör att vi ser det viktiga med att ha ett fungerande team runt omkring sig.

Du vet vad som är bäst för dig!

        

 

DRX sponsor

DRX
Experter på direktreklam

Letar du efter en leveranssäker distributör inom direktreklam och mailingutskick med högt ställda kvalitetskrav? Då är DRX (DR Experten) ditt självklara val. Vi är specialister på alla typer av direktreklam och mailingutskick.

Kuvertering, adressering med inkjet, inplastning, falsning, laserprint är några av våra områden. Med vår partner V-Print kan vi hjälpa er med avancerade mailinglösningar som t.ex stansning, gummering, perforering och mycket, mycket mer. Och allt detta med fullständig personifiering.

Har ni uppdrag som kräver manuellt arbete, så har vi en bra kapacitet för detta.

Med vår placering i Malmö, ligger vi väldigt bra till när det gäller transporter till och från utlandet. Vi har också postterminalen runt hörnet, vilket gör oss konkurrenskraftiga med leverans av allt som skall in till posten.

   

logga_sponsorhuset

Sponsorhuset
Här kan du handla i över 80 butiker och samtidigt stödja din förening! Stötta klubben genom att handla i shoppinggallerian. Kom ihåg att välja Bulltofta BK!

   
Uppdaterad: 05 MAJ 2018 10:47 Skribent: Bulltofta BK

Postadress:
Bulltofta BK - Bowling
Jonas Torstensson, Västra Kalkbrottsgränd 17 A
21612 Limhamn

Kontakt:
Tel: 0739158059
E-post: This is a mailto link