Hoppa till sidans innehåll

Nu rullar vi igång våren

10 JAN 2019 08:31
Äntligen dags för match igen! På lördag inleder B-laget med en utflykt till Trelleborg, sen tar F-laget emot Tingsryd på Baltiskan. Och så har vi några hallfinalister i Skånetouren i Lund.
  • Uppdaterad: 10 JAN 2019 08:31

Efter en fantastisk höst, med många spännande matcher och många bra och överraskande resultat, både på det personliga planet och som lag, hoppas vi att alla är laddade för en fortsättning i samma stil.

Både F- och B-lag leder sina respektive serier efter en stark avslutning på hösten och därtill ligger vårt A-lag på en topp-tre plats i Sydallsvenskan. Vi hoppas att våren ska ge ännu bättre resultat för våra spelare och ett fortsatt starkt stöd på läktarna för våra lag!

På lördag är det B- och F-lag som representerar BBK.

10:40 BK La Visite B - BBK B
B-laget har ännu en gång en bortasväng utanför Malmös gränser. Denna gång går färden till Trelleborg.

Om du inte hänger med till Trelleborg kan du följa matchen på scoring online >>


15:00 BBK F - Tingsryd KK
F-laget tar emot en annan serieledare i form av Tingsryd, så det kommer med all sannolikhet att bli en tuff och jämn match. 

Kom gärna ner på hallen och stötta, publikstöd är alltid både viktigt och trevligt. Annars går matchen såklart att följa på scoring online >>


A-laget
får ytterligare en vecka att vila upp sig på. Eller för att tala bowlingspråk, en extra vecka att träna sig i form innan de packar väskan för en tripp till Borås.


Extra bonus

Fyra BBK:are, Nyman, Peter, Bertil och Petro, har tagit sig till hallfinal i Skånetouren i Lund. Finalen spelas måndag klockan 18:30 och kan följas på plats i Bollhuset i Lund, eller på scoring online >> 

Skribent: EH/JT
Epost: Adressen Gömd

   Vinnare slutsifferlotteri


Junior BBK


SUL


Bulltofta Bowlingklubb på Facebook


 Scoring online


Shoppa på nätet genom
Sponsorhuset och stötta
BBK när du handlar

Sponsorhuset

Postadress:
Bulltofta BK - Bowling
Jonas Torstensson, Västra Kalkbrottsgränd 17 A
21612 Limhamn

Kontakt:
Tel: 0739158059
E-post: This is a mailto link